Selecteer een pagina

ICT & Automatisering

  • 0118 591866

Onze ICT diensten ..

Systeem- en netwerkbeheer Laptop Mail Automatisering Back-up

Op zoek naar systeem- of netwerkbeheer?

In het digitale tijdperk is automatisering een kerncomponent van elke zakelijke operatie, groot of klein. De afhankelijkheid van technologie, van computers tot smartphones en de onderling verbonden netwerken, is een universele constante. Echter, niet elk bedrijf wil de complexiteit van ICT beheren als onderdeel van hun dagelijkse activiteiten. Dit is waar onze expertise ten goede komt aan uw organisatie.

Bij Vergezogt specialiseren we ons in het creëren van naadloze computer- en netwerkinfrastructuren die afgestemd zijn op uw specifieke zakelijke behoeften. Ons aanbod omvat een breed scala van technologische oplossingen, waaronder hoogwaardige laptops, robuuste servers, en geavanceerde routering en WiFi-netwerken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze integratie en onderhoud van deze systemen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering zonder afleiding.

Mocht er onverhoopt een technisch probleem optreden, dan staat onze helpdesk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ons team van experts is uitgerust om onmiddellijk assistentie te bieden, met de mogelijkheid tot remote troubleshooting en beheer. Deze aanpak garandeert een snelle en efficiënte probleemoplossing, waardoor een bezoek ter plaatse vaak overbodig is. Zo minimaliseren we downtime en optimaliseren we uw bedrijfsefficiëntie en kostenbesparing.

Advies over ICT

Ook voor consultancy en advies op het gebied van ICT bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en met u meedenken over een tal van onderwerpen. Bijvoorbeeld:

  • Is onze hardware en software allemaal geschikt voor onze organisatie?
  • Hoe kunnen wij beter gebruik maken van de ICT?
  • Als ik thuiswerk, kan ik dan nog bij al mijn bestanden en gegevens van kantoor?
  • Hoe is het met de veiligheid van onze ICT gesteld?
  • Kunnen we met meerdere vestigingen gebruik maken van centrale gegevens?
  • Is ons netwerk voldoende beveiligd?
  • Kunnen we besparen op onze ICT?
Hulp op afstand

Onze helpdesk onderscheidt zich door zijn vermogen om op afstand ondersteuning te bieden bij computer- en netwerkgerelateerde vraagstukken. Met onze deskundige interventie kunnen wij in de meeste situaties onmiddellijk toegang krijgen tot uw computer, server of netwerkapparatuur vanuit ons kantoor. Wij zijn uitgerust om een snelle diagnose te stellen en direct met een oplossing te starten.

Voor externe ondersteuning maken wij gebruik van VerHelpdesk, onze aangepaste versie van de TeamViewer software, die geoptimaliseerd is voor onze dienstverlening. Op verhelpdesk.nl, kunt u de benodigde software snel downloaden en starten, waarna wij u directe assistentie kunnen verlenen.

In het zeldzame geval dat uw probleem niet op afstand verholpen kan worden, zoals bij een uitval van internetconnectiviteit door een defect modem of router, zijn wij bereid en in staat om een spoedbezoek aan uw locatie te brengen voor een snelle en effectieve oplossing.

Preventief systeembeheer
Bij preventief systeembeheer wordt de gehele automatisering periodiek gecontroleerd op eventuele bedreigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hardware die defect dreigt te raken zoals harddisks of back-upmedium. Ook worden eventuele softwarematige mankementen opgespoord voordat ze problemen kunnen veroorzaken. Tevens worden belangrijke updates voor besturingssystemen geïnstalleerd om fouten op te lossen.

Zie het als de APK voor uw servers, computers en andere netwerkcomponenten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

pect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Beveiliging

Informatietechnologie (IT) en cybersecurity staan momenteel volop in de belangstelling, mede doordat er regelmatig nieuwsberichten verschijnen over bedrijven wiens IT-infrastructuur gecompromitteerd is door externe aanvallen. Het is essentieel om een bedrijfsnetwerk adequaat te beveiligen, wat onder meer de implementatie van antivirussystemen, firewalls en spamfilters inhoudt. Deze maatregelen zijn cruciaal om te voorkomen dat phishing-e-mails en andere ongewenste communicatie het bedrijfsnetwerk infiltreren.

Onze organisatie maakt gebruik van Avast Pro Business Security software, een geavanceerde oplossing die uitgebreide bescherming biedt tegen virussen en malware. Deze software zorgt ervoor dat netwerkcomputers beschermd en vrij van schadelijke software blijven. Bovendien stelt het ons in staat om de veiligheidsstatus van uw netwerk op afstand te monitoren en proactief te reageren op potentiële bedreigingen. De inbegrepen VPN-functies verzekeren dat gebruikers ook op externe netwerken een veilige internetverbinding hebben.

Spam Experts
Om veilig en gerust gebruikt te kunnen maken van e-mail kunnen we via de Spam Experts dienst zorgen dat alle inkomende e-mail wordt gefilterd op kwaadaardige inhoud. Denk hierbij niet alleen aan spam en andere vormen van ongewenste reclame. Maar ook phishing mailtjes, virussen, ransomware en andere soorten malware.

Voor Spam Experts geldt dat u geen eigen server nodig heeft om gebruik te maken van deze diensten. Ook hoeft u geen software op uw apparaten te installeren; de filtering vindt plaats voordat berichten uw mailbox bereiken. Neem gerust contact op voor advies of informatie m.b.t. de beveiligingsdiensten.