Selecteer een pagina

ICT & Automatisering

  • 0118 591866

Onze ICT diensten ..

Systeem- en netwerkbeheer Laptop Mail Automatisering Back-up

Op zoek naar systeem- of netwerkbeheer?

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen. Ieder bedrijf heeft te maken met automatisering en ICT. Of het nu gaat om een eenmanszaak of een groot kantoor met tientallen werkplekken. We maken allemaal gebruik van computers, smartphones en de netwerken die deze apparaten met elkaar verbindt. Dat betekent uiteraard niet dat u zich bezig wilt houden met ICT binnen uw bedrijf. Wij kunnen u hierbij helpen. Vergezogt kan u voorzien in een volledige computer- en netwerk infrastructuur. Van laptops tot servers, van routers tot geavanceerde WiFi netwerken. En deze uiteraard ook allemaal met elkaar verbinden en zorgen dat u er geen omkijken naar heeft.

In geval van storing kunt u 24/7 contact opnemen met onze telefonische helpdesk. Wij staan klaar om direct met u mee te kijken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om op afstand uw computer of server over te nemen. Hierdoor kunnen wij uw probleem snel oplossen en is het niet nodig om het op locatie te verhelpen, waarmee u tijd en kosten bespaart.

Advies over ICT

Ook voor consultancy en advies op het gebied van ICT bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en met u meedenken over een tal van onderwerpen. Bijvoorbeeld:

  • Is onze hardware en software allemaal geschikt voor onze organisatie?
  • Hoe kunnen wij beter gebruik maken van de ICT?
  • Als ik thuiswerk, kan ik dan nog bij al mijn bestanden en gegevens van kantoor?
  • Hoe is het met de veiligheid van onze ICT gesteld?
  • Kunnen we met meerdere vestigingen gebruik maken van centrale gegevens?
  • Is ons netwerk voldoende beveiligd?
  • Kunnen we besparen op onze ICT?
Hulp op afstand

De kracht van onze helpdesk is op afstand kunnen helpen met computer- en/of netwerkproblemen. In bijna alle gevallen kunnen wij direct vanuit ons kantoor de computer, server of andere netwerkapparatuur direct overnemen. Om vervolgens het probleem te analyseren en waar mogelijk direct op te lossen. Om een computer op afstand over te nemen maken we gebruik van de VerHelpdesk; onze eigen versie van de TeamViewer software. Beschikt u computer niet over deze software? Geen enkel probleem; via verhelpdesk.nl kunt u eenvoudig de software downloaden en uitvoeren zodat we eenmalig mee kunnen kijken op de computer.

Er zijn uiteraard gevallen waarin dit niet mogelijk is. Denk hierbij aan wanneer er geen internetverbinding is vanwege defecte modem of router. In dit geval komen we het probleem spoedig op locatie oplossen.

Preventief systeembeheer

Bij preventief systeembeheer wordt de gehele automatisering periodiek gecontroleerd op eventuele bedreigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hardware die defect dreigt te raken zoals harddisks of back-upmedium. Ook worden eventuele softwarematige mankementen opgespoord voordat ze problemen kunnen veroorzaken. Tevens worden belangrijke updates voor besturingssystemen geïnstalleerd om fouten op te lossen.

Zie het als de APK voor uw servers, computers en andere netwerkcomponenten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

pect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Beveiliging

ICT en veiligheid zijn op het moment veel besproken onderwerpen. Bijna dagelijks dag lees je in de media dat de ICT-infrastructuur van een bedrijf getroffen is door aanvallen van buitenaf. Het is daarom verstandig om het computernetwerk goed te beschermen. Denk hierbij aan de implementatie van antivirus en firewalls maar ook spamfilters die ervoor zorgen dat ongewenste phishing mailtjes buiten de deuren van het bedrijf blijven.

Wij maken gebruik van Avast Pro Business beveiligingssoftware. Deze beschermt o.a. tegen virussen en malware om de computers in uw netwerk veilig en schoon te houden. Verder biedt deze software ook de mogelijkheid dat wij de status van de bescherming op afstand in de gaten kunnen houden en, wanneer nodig, kunnen ingrijpen bij eventuele dreigingen. VPN-functies zijn ook inbegrepen zodat u ook in vreemde netwerken beveiligd kunt internetten.

Spam Experts

Om veilig en gerust gebruikt te kunnen maken van e-mail kunnen we via de Spam Experts dienst zorgen dat alle inkomende e-mail wordt gefilterd op kwaadaardige inhoud. Denk hierbij niet alleen aan spam en andere vormen van ongewenste reclame. Maar ook phishing mailtjes, virussen, ransomware en andere soorten malware.

Voor Spam Experts geldt dat u geen eigen server nodig heeft om gebruik te maken van deze diensten. Ook hoeft u geen software op uw apparaten te installeren; de filtering vindt plaats voordat berichten uw mailbox bereiken. Neem gerust contact op voor advies of informatie m.b.t. de beveiligingsdiensten.